Far Cry 2

Far Cry 2 är på gång. Den här gången är det i Ubisofts regi och det lilla som finns att se är imponerande som alltid när det gäller Far Cry.

För er som inte känner till Far Cry så utvecklades det av Crytek och har nu alltså tagits över av Ubisoft. Spelet var revolutionerande när det kom på många fronter men kanske allt var den massiva grafiken det som gjorde Farcry stort. Farcry 2 lockar nu med en lika maffig ögonöpnnare.

Till och med Wikipedias annars återhållsamma omdömen går i taket gällande Far Cry

Då spelet släpptes var det revolutionerande inom grafik och fysik spelaren kan använda detta till sin fördel då många föremål kan användas för att bekämpa fienden. Allt börjar med att Jack ska släppa av Vale som hon kallas då hans båt sprängs och han måste fly. Spelet börjar då Jack sitter i en kloak i ett gammalt japanskt fort. Sedan kommer man ut och kan beundra den vackra naturen. Man ska sedan hitta Vale och tillslut stöter man på ett flertal monster som försvårar spelet.

Det kan också vara värt att spana in Ubisofts läckra teaser. Säger inte så mycket om spelet som sådant men visst är det vackert. Ser helt klart fram emot Far Cry 2.

Etiketter: , , ,

Lämna en kommentar